Sebastiaan Brussee

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Website: http://www.sebastiaanbrussee.nl

Goedendag!

Ik ben Sebastiaan Brussee en ik ben een creatieve duizendpoot. Als zelfstandige geef ik muziekworkshops, maak ik video’s, organiseer ik culturele evenementen en ben ik werkzaam op festivals, zowel voor als achter de schermen.

Als muzikant begon ik zoals velen op mijn slaapkamer en probeerde ik liedjes na te spelen. Vervolgens ben ik in het popcircuit beland waardoor ik speelde op vele grote podia zoals Paradiso en de Melkweg maar ook op festivals als het Bevrijdingsfestival en Lowlands.

Het werken met kinderen begon als puber met het trainen van pupillen bij de plaatselijke zwemvereniging. Vervolgens maakte ik een kindervoorstelling, ontwikkelde ik festivalacts en maakte ik muziekactiviteiten voor basisschoolleerlingen.

Alle activiteiten die ik organiseer zijn gericht op ontwikkelen door ervaren. Kernwaarden die daarbij centraal staan zijn talentontwikkeling, zelfontplooiing en spelenderwijs leren.

Door mijn achtergrond binnen Culturele & Maatschappelijke vorming ben ik in staat om muziek op een dienende manier te koppelen aan het te leren lesmateriaal. Muziek functioneert als middel in plaats van als doel.

Daarnaast ben ik handig met grafische ontwerpprogramma’s zodat er makkelijk op maat gemaakte werkbladen gemaakt kunnen worden, speciaal voor de les waar jij aan wilt werken. Tot slot behoort ook het creëren van videomateriaal ten behoeve van een les, project, instructie of aftermovie tot de mogelijkheden.

Sebastiaan Brussee